Καλωσήρθατε!

Μήπως θέλετε να υιοθετήσετε ένα υγιεινό τρόπο διατροφής βασισμένο σστην Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα; Ή μήπως θέλετε να χρησιμοποιείτε φυτά για ζουγκλώδεις κατασκευές; Και να φτιάχνετε εκκεντρικά φο-σκουλαρίκια;

Τέλεια. Γιατί αυτό ακριβώς προσπαθούμε να κάνουμε εδώ τριγύρω.

 

Το Σάιτ

Το In Whirl of Inspiration, είναι  ένα πράσινο σάιτ αφιερωμένο στην γαστρονομία και το λάιφσταιλ. Επικεντρώνεται στην δημιουργία ενός υγιεινού τρόπου διατροφής, βασισμένου στα εποχιακά, μη επεξεργασμένα τρόφιμα, στην Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα και στην επιστήμη του μεταβολισμού. Επικεντρώνεται, ακόμα, σε κατασκευές με καταπράσινα φυτά, εκκεντρικά φο-σκουλαρίκια και κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά για εσωτερικούς χώρους. Ψήγματα επιστήμης και μια χιουμοριστική προσέγγιση πάνω στη ζωή συμπεριλαμβάνονται με όλα τα παραπάνω. 

Είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές του παλιού ρητού "η δημιουργικότητα και το υγιεινό φαγητό μπορούν να σας φτάσουν στις πύλες της ευτυχίας". Μπορεί επίσης να τα βγάζουμε όλα από το  μυαλό μας. Αλλά εν κατακλείδι, ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο και λίγη δημιουργικότητα μπορούν να κάνουν θαύματα.

Η δημιουργική ιδιοφϋία από πίσω

Υποχρεωτική καλλιτεχνική φωτογραφία εισαγωγής

Υποχρεωτική καλλιτεχνική φωτογραφία εισαγωγής

Η Δέσποινα Κορτεσίδου, μεταπτυχιακή φοιτήτρια νευροεπιστημών και δεινή περιπετειολόγος, δημιούργησε το In Whirl of Inspiration, πίσω στο 2011 όταν ήταν μια (ταπεινή) φοιτήτρια βιολογίας. Λατρεύει να μοιράζεται συμβουλές για μια υγιεινή διατροφή, ή να προσπαθεί να σας πείσει να τυλίξετε τον εαυτό σας με φυτά, χρώμα και κονφετί. Πρόσφατα, ξεκίνησε διαδικτυακά μαθήματα για όσους λατρεύουν το φαγητά, τα φυτά και όλα τα ενδιάμεσα, και τα λατρεύει. Επίσης, φυλάει ένα ξεχωριστό κομμάτι της καρδιάς της για τα τυριά, τους ηλικιωμένους ανθρώπους και την υπερανάλυση (των πάντων). Ααα και τρελαίνεται και για καλές ιστορίες, να τις ακούει, να τις διαβάζει και να τις γράφει.

Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το IWOI, είστε υπέροχη παρέα! :)

 

Η  Ομάδα

 
when harry met jul about photo.jpg

Οι WhenHmetJ

Οι "When Harry met Julia" είναι ένα ανερχόμενο-μαγικό-ντιτζεϊ-δίδυμο που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών. 

Φτιάχνουν τις μόδες στην πόλη (ή έστω στις παρέες τους) και ντύνουν τις ιστορίες τους (αλλά και τις δικιές σας) με θεματικές λίστες. Δείτε όλες τις λίστες εδώ ή βρείτε τις απευθείας στην σελίδα τους στο Mixcloud.

Επικοινωνείστε μαζί τους μέσω email:
whenhmetj@gmail.com

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε κάποια ερώτηση ή πρόταση για συνεργασία, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας εδώ!

Στα σόσιαλ μύδια

Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να ακολουθείσετε το In Whirl of Inspiration και στα σόσιαλ μύδια. Βρείτε μας στα:  Instagram, Pinterest, Facebook, Twitter, Bloglovin' και Gastronomos.

Και σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, έχουμε και ένα newsletter: θα σας στέλνουμε τα δημοφιλή ποστ μας, αποκλειστικές συνταγές & κατασκευές, εκπτώσεις στα νέα μας μαθήματα και μια έκρηξη κομφετι, κάθε Πέμπτη στο μέιλ σας! Γραφτείτε εδώ.